Skip to main content

Het jaar is bijna voorbij en dus gaan verschillende waarzeggers kijken naar wat het nieuwe jaar ons mogelijk gaan brengen. Het medium Jan voorspelt dat er in 2024 in Rotterdam een ramp gaat plaatsvinden. Volgens Jan gaat het flink mis, dit vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

Medium voorspelt 2024

Jan voorspelt een somber jaar voor 2024, vooral met zorgen over mogelijke rampen in de Rotterdamse haven. Zijn voorspellingen gaan zelfs zo ver dat hij gelooft dat een magneetbom zal exploderen en elektronische verbindingen zal verstoren. Daarnaast beweert hij te weten wie de volgende premier wordt – Mona Keijzer – gebaseerd op informatie uit Paravisie, een tijdschrift dat hij als betrouwbaar beschouwt voor zijn voorspellingen.

Paragnost Liesbeth van Dijk

Paragnost Liesbeth van Dijk deelt ook haar visie Hoewel Nederland zich heeft gekwalificeerd voor het aankomende EK voetbal, lijken enkele paragnosten niet al te hoopvol over onze kansen. Jan, een van hen, voorspelt een uitdagend traject voor Nederland en zijn voorspellingen bieden weinig optimisme. Hij voorziet ook een sterke prestatie van Italië. Echter, zijn collega Liesbeth van Dijk heeft een andere kijk en ziet een Spaans sprekend land als een potentiële kanshebber, waardoor de aandacht op Spanje als mogelijke winnaar wordt gevestigd. De paragnosten presenteren dus uiteenlopende voorspellingen, wat de vraag oproept: wat zal de prestatie van Nederland zijn op het EK?

Voorspellingen 2024!? Oorlog met China?

Onlangs kwamen de voorspellingen Nostradamus ook naar bovendrijven. Er wordt geconcludeerd dat hij een confrontatie met China heeft voorzien in een kwatrijn dat begint met een visie op ‘strijd en zeeslag.’ Hierin wordt beweerd dat de ‘Rode tegenstander’ een representatie is van China, terwijl de volgende regels wijzen op een mogelijk conflict op zee. Er is al erg veel oorlog in de wereld, dus dat zou een voorspelling zijn die de wereld zeker niet wil zien uitkomen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, YT, De Telegraaf