Skip to main content

Meisjes onthullen dat een acteur die Piet speelde voor de Club van Sinterklaas, schuldig is aan misbruik van minderjarigen. Het gaat om een 58-jarige man, die inmiddels bekende dat hij onder andere een meisje van 17 misbruikte. Andere meiden vertelden dat hij op school ook al dingen deed die echt niet kunnen.

De situatie met het destijds 17-jarige meisje zou begonnen zijn met berichtjes heen en weer. Uiteindelijk stuurde ze “708 foto’s en video’s waarop ze naakt seksuele handelingen met zichzelf verricht”. Dit herken ons rechtssysteem als kinderpornografie.

In maart vorig jaar spraken de 58-jarige acteur en het 17-jarige meisje met elkaar af. Hierbij betastten ze elkaars geslachtsdelen.

Jonge meisjes

In de afbeelding hieronder kun je zien dat een ander meisje vertelt dat hij ongepaste opmerkingen maakte als dramadocent op de middelbare school. Nog veel erger: hij liet jonge meisjes en jongens “vreemde scenes die seksueel getint konden zijn” spelen. Hij werd volgens het slachtoffer boos als ze niet deden wat hij wilde.

Tim de Z. was naast hoge hoogte Piet bekend van Mocro Maffia, Flikken Maastricht, Goede tijden Slechte Tijden en New Kids Turbo.

Bekijk hier de beelden:

meisjes

Bron: Talpa