Skip to main content

Een grote verrassing voor Hiphop liefhebbers in Nederland: Niemand minder dan Memphis Depay was langs bij Rotjoch voor een 101Barz sessie

Memphis Depay – 101 Barz Sessie

De sessie was niet groots aangekondigd voor zo een grote naam, dus vele volgers zijn aangenaam verrast: “Deze sessie kwam net zo onverwachts als luuk de jong die naar barca ging“… En ook zeker van de skills van Memphis die een sterke sessie neerzet met persoonlijke lines.

Comments

Mensen zijn positief verrast met comments als: “Was wel effe verbaasd toen ik deze sessie aanzette… iets heel anders dan ik zag aankomen, harde lines hier… 1000x beter dan die freestyle in de Rolls-Royce”

101Barz meldt: Naast goals scoren heeft Memphis Depay nog een talent: vuur spitten. De spits vond tussen zijn wedstrijden door de tijd voor een speciale Studiosessie bij Rotjoch in de booth.

Bekijk Memphis 101Barz Sessie 2021 hieronder:

Maak kans op een Bol.com voucher van 100 Euro!

Wat vind jij van Influencers? Deel jouw mening voor het onderzoek “The Future of Influence” en maak kans op de 100 Euro voucher bij Bol.com! De vragenlijst invullen kost een paar minuten en bevat slechts een aantal vragen over Influencers.

Klik op de banner hieronder en doe mee:

Bron: Youtube

Leave a Reply