Messi accepteert uitnodiging Ronaldo! “Ik heb geen problemen met hem”

Messi accepteert uitnodiging Ronaldo

Messi heeft gereageerd op de uitnodiging van Cristiano Ronaldo om een keer samen te gaan eten. Hij heeft het aanbod geaccepteerd, zo meldt hij in een interview met krant Sport.

Messi antwoordt met “Ja, daar heb ik geen problemen mee. Ik heb altijd al gezegd: ik heb geen problemen met hem. We zijn wellicht geen vrienden, want we hebben nooit een kleedkamer met elkaar gedeeld. Maar ik zie hem wel altijd bij prijsuitreikingen en er is nooit een probleem tussen ons geweest.”

“We hebben bij de laatste show zelfs lang met elkaar gesproken. Ik weet niet of er etentje komt, want ik weet niet of onze paden zullen kruisen. Ieder van ons heeft een eigen leven en onze eigen verplichtingen. Maar natuurlijk zou ik de uitnodiging accepteren” “Ik weet het niet. De Ballon d’Or is vaag, niemand weet wie de favoriet is.”

“De laatste tijd kijken ze meer naar clubresultaten, wat niet per se slecht is. Soms kijkt men naar het WK, terwijl niet iedereen er op dezelfde manier naar kijkt. Ik weet het gewoon niet. Eerlijk gezegd kan ik niet een goede lijn ontdekken waardoor je een Ballon d’Or-winnaar kan definiëren. Ik heb nooit gevoeld dat ik wel of niet de favoriet was. Zoals ik eerder al heb gezegd: individuele prijzen zijn minder belangrijk voor mij.”

Hieronder het moment bij het UEFA voetballer van het jaar gala: