Met deze 5 Valentijn tips pak je groots uit, maar betaal je minder

Valentijnsdag komt er weer aan en natuurlijk wil je jouw liefde verrassen met een grappig, lief, lekker of spannend cadeau. Zo’n cadeau hoeft helemaal niet zo super exclusief of extreem duur te zijn, het gaat immers om het gebaar. Wij hebben de perfecte manier om je Valentijn groots te verassen, maar dan voor een kleinere prijs.. en wel met de Scoupy app!

Scoupy is een populaire gratis app waarmee je cashback kunt krijgen op boodschappen en online aankopen bij veel winkels. Wanneer je boodschappen doet en je kassabon uploadt krijg je dus gewoon een deel van je geld terug op de aankoopprijs van de producten die in de app staan.

Lekker toch… En ook voor je Valentijnsdag kun je via de app inspiratie op doen en meteen je aankopen met cashback pakken. Hoppa!

Om je alvast op weg te helpen hebben wij een selectie gemaakt van enkele tips die je goed op weg helpen bij je perfecte Valentijnsdag.

Een liefdesverklaring mét cadeau

Start je verassing voor je Valentijn direct goed: met een klassieke liefdesverklaring. Kies bij Greetz.nl een mooi romantisch cadeau en unieke valentijnskaart uit, met daarop jouw persoonlijke liefdesbrief. Bij elk cadeau mag je een gratis valentijnskaart uitkiezen twv 2,99 met de code LIEFDE. Via Scoupy krijg je veel cashback bij Greetz:

  • Kaarten: 10,5% cashback
  • Uitnodigingen: 9,3% cashback
  • Online aankoop: 8,4% cashback
  • Zakelijk: 4,8% cashback

Lekker ruiken

Wil je save zitten? Koop dan dit klassieke cadeau. Een lekker luchtje doet het altijd goed als cadeau voor hem, haar of (onzijdig). Check de grote keuze bij ICI Paris en pak meteen ook de cashback van 3% via Scoupy

Een Sensuele verassing?

Wil je meteen met de deur in huis vallen dan kun je jouw Valentijn wellicht verassen met een ‘sexy’ setje? Bij Hunkemöller krijg je met Scoupy namelijk maar liefst 10% cashback bij elke online aankoop!

Samen genieten van een speciaal biertje

Voor de bierliefhebbers kun je goed uitpakken bij Beerwulf. Een grote keuze aan elk soort bier dat er te krijgen is. Check vooral de romantische bierproef pakketten. Alle aankopen met 4,2% cashback!

Lekker samen eten bestellen

Oeps… jullie romantische diner valt in duigen. Verkeerd gepland of in tijdsnood om wat voor reden dan ook?… Geen probleem: Via Thuisbezorgd heb je je redding! En een kleine troost, je krijgt ook nog cashback van 3% voor online bestellingen via de website of app.

Dus pak Scoupy erbij voor véél meer winkels en acties en tel uit je winst!… En met die cashback kun je nog een mooi extra cadeau voor je tweede date halen!!