Michella Kox kreeg bezoek van stripper en overtrad corona regels

Afgelopen week was het de verjaardag van Michella Kox en zij kreeg als verassing een stripper in huis. Hoewel ze zelf aangaf bang te zijn voor corona waren er toch behoorlijk veel mensen op haar feestje aanwezig.

Michella Kox staat bekend voor haar uitgesproken mening en natuurlijk de roddels over sterren in reality programma’s. Ooit was ze te zien in Dames in de Dop maar dat is ondertussen ook weer even geleden. Door haar uitspraken heeft ze meerdere keren het nieuws gehaald, ook nu is dat weer het geval. Michella was gisteren jarig en haar vrienden hadden voor haar een stripper aan huis gefixt!

Stripper voor Michella

Het probleem is niet zo zeer het feit dat Michella een stripper op haar feestje had. Wat wel wordt gezien als probleem is dat het best wel een druk feestje was met veel mensen. Ondanks dat Michella zelf had laten vallen heel bang te zijn voor corona, veegt ze de maatregelen toch aan haar laars. Volgens de huidige maatregelen mag je maar 2 mensen op bezoek hebben maar op het filmpje is het toch duidelijk te zien dat ze zich er niet aan houdt. Maar ze lijkt het wel heel erg naar haar zin te hebben met de stripper.

Bekijk het filmpje van Michella Kox tijdens haar verjaardagsfeestje hieronder!

Bron: VK mag