Skip to main content

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen deelde in het verleden wel vaker eerlijke foto’s van zichzelf om te laten zien dat niemand zich hoeft te schamen voor haar/zijn lichaam. Nu heeft ze er een docu serie van gemaakt.

Miljuschka laat curves zien

Ze laat haar curvy body volop zien in een eerlijke videoshoot die zij maakte met Videoland. In de docu serie laat zij o.a. zien hoe nep Instagram Influencers kunnen zijn.

Miljuschka meldt:

Dit ben ik. Kwetsbaar en in vol ornaat. Totaal uit mn comfortzone. Mijn leven draait om eten. Maar een tijd terug postte ik een #eerlijkefoto waardoor mijn wereld op zn kop stond. De reacties waren mega uiteenlopend van positief tot negatief. 1 ding was zeker dit onderwerp is voor en van iedereen.

Ik heb er een 4-luik van gemaakt voor @videolandonline die 1 oktober te zien is. Ik vind het beyond spannend en tegelijkertijd broodnodig. We leven in een tijd waar iedereen gezien kan worden op social media. Daarnaast is de wereld nog nooit zo maakbaar geweest qua beelden en zijn er nog nooit zoveel beelden op ons afgevuurd.

Ik heb de antwoorden ook niet maar ga er wel naar op zoek. Het is heftig, mooi en emotioneel❤️

Bekijk de video en meer van Miljuschka hieronder:

https://www.instagram.com/p/CFXjT–DmOV/
https://www.instagram.com/p/CEOi1CIJI4j/
https://www.instagram.com/p/CD0t5nPJ-QG/
https://www.instagram.com/p/CDtRIapJtmR/

Bron: Videoland, Instagram, Flair

Leave a Reply