Skip to main content

Presentatrice Miljuschka heeft opnieuw een kiekje gedeeld van zichzelf en haar ‘plus-size’ body.

Miljuschka ging met de term plus-size onlangs viral, omdat velen niet hadden verwacht dat zij er onder zou vallen. Ze heeft zelf gereageerd en legt uit hoe het zit met de maten.

Dit is haar verhaal:

Gossiemikkie wat is iedereen ervan geschrokken dat ik onder het kopje plussize lichaam val. Dat is maar goed ook. 
Gek genoeg is het tegenwoordig al zo dat je vanaf maat 40 hieronder valt. Ik heb maat 42-44 en weeg gemiddeld 75kg met een lengte van 165cm. 
Ik heb absoluut geen problemen met mijn maat of gewicht. Wel is het belangrijk om te realiseren dat bij zo een foto als deze hele teams komen kijken om het mooi te krijgen. Ik rol iets anders mn bed uit. 
Het gekke is dat ik soms door opmerkingen van buitenaf overweeg om af te vallen. Gelukkig overwinnen mijn veel eisende smaakpapillen altijd. Ik voel me wel lekker bij dit gewicht qua gezondheid dus probeer daar op te blijven met gebalanceerd eten. Wat voor mij betekent niet iedere dag taart (soms). Wat ik wel echt frustrerend vind is dat veel rolmodellen zo dun zijn. Ik schreeuw al tijden in een woestijn om een plussize badmode lijn door influencers van Nederlandse bodem. 
Als ik me namelijk in zo een bikini die overal beeldig op insta staat probeer te hijsen die tot maat 42 gaat maar eigenlijk reëel 38 is. Ja dan voel ik me ook diep ongelukkig. 
Relativeringsvermogen komt met de jaren. Mijn lijf heeft 2 kids gebaard, heeft ondanks mn cellulitis fantastische sex en boven alles het werkt weer iedere dag. Daar ben ik dankbaar voor. 
Maar als je 16 bent dan is dit een afschuwelijke tijd om te leven. Alles lijkt hier op social perfect. Kan geshopt worden tot het ideaal beeld. Maar in dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt. 
Dus dames show alles wat je hebt op het strand, op social media, laat het licht aan in de slaapkamer. Wees trots op jezelf en geniet van dat lichaam!!!

En dit zijn de beelden: 

https://www.instagram.com/p/B1-tYwboxtF/
https://www.instagram.com/p/B1i5_0WIUUT/
https://www.instagram.com/p/B1IvYb7Cm8L/
https://www.instagram.com/p/B0JJgvZClcf/
https://www.instagram.com/p/B00yykNJ-zt/

Leave a Reply