Miljuschka Witzenhausen deelt opnieuw pikante ‘eerlijke’ billenfoto’s

Miljuschka Witzenhausen billenfoto's

Miljuschka Witzenhausen laat op Instagram regelmatig zien dat het ok is om een maatje meer te hebben. Om het schoonheidsideaal te doorbreken dat veel mensen krijgen door té perfecte social media-foto’s, postte ze opnieuw pikante ‘eerlijke’ billenfoto’s van zichzelf.

Onder de hashtag #eerlijkefoto post de actrice/presentatrice kiekjes waarop ze haar trots haar curves toont, en daarmee laat zien dat het niet het perfecte beeld dat veel bekende mensen op Instagram laten zien geen realistische weergave is van de werkelijkheid en je er met een maatje meer ook prachtig uit kunt zien.

Miljuschka’s post krijgt veel positieve reacties, waaronder Instagram-nieuwskomer Diederik Gommers: ‘Laten we instagram zo eerlijk mogelijk houden!❤️’, schrijft de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care die dankzij Famke Louise een account heeft aangemaakt. Een ander schrijft: ‘Eindelijk iemand die zichzelf echt laat zien! Respect en het goede voorbeeld voor velen! You go girl! Jij verdiend dit met volle 100%! 👊’

Check de pikante eerlijke billenfoto’s van Miljuschka Witzenhausen hier:

View this post on Instagram

Ik wil je vragen even de tijd te nemen om dit te lezen. Het zijn de woorden waar ik mee wakker werd. De woorden van iemand die dag in dag uit naast me staat en mij begeleid zakelijk en inmiddels ook mentaal. Dank je @rene.smit Donderdag 8 oktober 2020 Het voelt als een gewone donderdag maar alles in je lijf weet dat dat niet zo is. Het is vandaag een speciale donderdag, zo voelt ie in ieder geval. Ook omdat deel 2 van #eerlijkefoto live staat maar ook omdat je de komende uren zal toewerken naar één van je volgende hoogtepunten. In alle eerlijkheid is het één van de vele hoogtepunten van de afgelopen decennia. Je bouwt al jaren aan je eigen ontwikkeling, durft risico’s te nemen, op je bek te gaan, te vallen en….nog belangrijker….weer op te staan. Niet proberen is nooit een optie. Alles geprobeerd hebben, alles eruit halen, alles met de volle 1000% van je energie, enthousiasme, overtuiging, eigenwijsheid ;-), gedrevenheid en humor aanpakken. Doen, durven, dromen en doorpakken zijn de 4D’s van de Wet van Witzenhausen. Of ‘t komt door de genen van je moeder, of ‘t komt door de oprechtheid van je oma, of de werklust van je tante; al deze vrouwen hebben een rol gespeeld in wie jij bent. En al deze vrouwen zijn net als het hele team wat jij hebt gebouwd rondom jezelf ON-GE-LOFELIJK trots dat je daar vanavond zit in fucking Carré. Jij, met slechts 35 anderen. Genomineerd in een ongelofelijk mooie categorie. Een categorie die erkent dat je er mag zijn, zoals je bent. 1000% Mil. Ik wil dat je vandaag van elke seconde geniet, dat je alles tot je laat komen zoals t komt. Je hebt al gewonnen! En natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen…..HELL NO!!! Als je er dan toch bijzit dan wil je m ook winnen. Dat is wie jij bent!! En die mentaliteit heeft je gebracht tot waar je nu bent! En daarmee weet jij zelf ook dondersgoed dat vrijdag gewoon weer vrijdag is, met geen millimeter minder ambitie, met geen calorie minder slagroom en met geen centimeter minder doelgerichtheid. We zijn er vanavond allemaal bij, bij jou, bij jouw moment. Geniet volop kleine X #trotsopje #teammil #wezijnnogniethalverwege 📸by @mettinamakeup

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

View this post on Instagram

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

View this post on Instagram

Bubble but met tijgerstrepen Ik zal naast deze #eerlijkefoto ook eerlijk tegen je zijn over wat er soms omgaat in mijn hoofd. Ook bij mij grijpt de onzekerheid nog soms naar de keel. Deze week ben ik meerdere keren op plekken geweest in Mexico waar ik in bikini moest omdat het een item was met bv zwemmen. De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment. Duizend gedachten flitsen dan door mijn hoofd die vooral te maken hebben met hoe ik wil dat anderen mij zien. Ik zou ervoor kunnen kiezen om het vanuit een andere hoek te filmen, om deze items niet te filmen of om zelfs bedekkend te gaan zwemmen. Maar dan denk ik aan alle vrouwen die hetzelfde voelen omdat het ideaalbeeld constant zo word voorgeschoteld dat we aan de rand van het zwembad zitten te twijfelen om onszelf te laten zien. Ons schamen om in bikini naar de wc te lopen zonder doek om ons heen. De foto’s die we maken en plaatsen op een vakantie van ieder gezinslid in zwemgoed behalve onszelf. Dus dan besluit ik toch in het diepe te springen met alles erop en eraan ongefilterd. Waarna ik er altijd trotser en bevrijder uitklim. Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble but waar ik trots op ben. Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot. WARNING! Ik zal vaker dit soort #eerlijkefoto van mezelf delen om mezelf te bevrijden😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Lees ook:

Bron & beeld: Man-man