Skip to main content

Er zijn de laatste weken meerdere schokkende beschuldigen over Theo Maassen naar buiten gekomen. Een van zijn minnaressen heeft allerlei mails openbaar gemaakt via een bekend weekblad. In de mails geeft Theo toe dat hij fout is en noemt zichzelf een ziek persoon.

Minnares Theo Maassen onthult mails

Theo Maassen wordt beschuldigd van huiselijk geweld. Volgens zijn vrouw Joyce heeft hij haar een gebroken neus geslagen omdat ze Theo confronteerde met zijn minnaressen. Angela, een van de minnaressen van Theo, heeft het weekblad Privé bewijs gestuurd. Ze vertelt: “Hij kan het echter krijgen zoals hij het hebben wil. Ik verberg me niet langer”.

Theo geeft toe in de mails

Minnares Angela heeft al een lange tijd contact met de vrouw van Theo. Toen Theo daarachter kwam, schreef hij Angela een boze mail: “Hou op met het martelen van Joyce met informatie, details en weet ik wat. Het woont haar uit”. Vervolgens zou hij hebben toegegeven dat hij een ziek persoon is: “Het is nu duidelijk wat voor kwaadaardig en ziek persoon ik ben. Er is een reservoir van haat waar ze haar leven lang mee toe kan.”

Theo biedt zijn excuses aan

In de mails die zijn verstuurd biedt Theo zijn ‘oprechte excuses’ aan. Hij schrijft in de mail: Ik denk dat ik al van dat ik een kindje was, een slecht mens ben. Alle (terechte) aantijgingen van jou (en Joyce) bevestigen iets waar ik al mijn hele leven tegen vecht.”

Theo Maassen zou vreemd zijn gaan met bekende dame?

Onlangs liet Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal weten dat hij vreemd zou zijn gegaan. Ze schrijft: “Er is nogal ophef over Theo Maassen in verband met huiselijk geweld, maar ook vanwege affaires,”. Volgens Yvonne is de komiek vreemdgegaan met de schoonmoeder van Anna Nooshin, filmregisseur Paula van der Oest. Ze was jaren getrouwd met regisseur Theo Boermans en met hem kreeg ze twee kinderen, waaronder acteur Thijs Boermans. Hij verwacht een kindje met influencer Anna Nooshin.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD, Privé