Skip to main content

MoBicep maakte gisteren heel Nederland boos met een video waarin te zien is hoe zijn Lamborghini in beslag wordt genomen. Hij wordt extreem boos op de meneer die de auto meeneemt. Dat blijkt nu echter een stunt te zijn geweest.

Mo werd in de video zogenaamd woedend op de man die zijn auto in beslag nam en dreigde hem te exposen. De man zegt alleen maar zijn werk te doen maar Mo blijft boos op hem. Dat leverde Mo een tsunami aan boze en haat reacties op.

Het blijkt nu achteraf dus een marketingstunt te zijn. Mo zegt dat hij wel enorm is geschrokken van alle haat en kritiek “ik heb tot 5 uur niet kunnen slapen”. Hij legt in de video uit waarom hij het op deze manier deed en wat hij ermee wilde bereiken, naast promo.

Mo: “De boodschap is: Heb beetje meer respect voor de mensen die je helpen: brandweer, ambulance, politie enzo!” Ook op deze video wordt er gereageerd met gemengde reacties zoals: “Nu weet je hoe mensen eigenlijk over je denken..”…. Snap het nog steeds niet man, slechte marketing eerlijk gezegd…. ” mooie stunt!!! weer laten zien dat mensen goed gaan op negativiteit!!!!”… “Je houd heel Nederland al voor de gek met je poedertjes”

Bekijk hier de video en reactie