Mocro Maffia komt met miniserie! Eerste beelden onthuld! (Beelden)

Fantastisch nieuws voor alle fans van Mocro Maffia! Videoland lanceert vandaag namelijk een zevendelige miniserie van de populaire serie, genaamd: Komtgoed. Een verrassing om je alvast op te warmen voor seizoen 3!

Volgens Videoland is Komtgoed de beste voorbereiding op seizoen 3 en start de miniserie waar het tweede seizoen van Mocro Maffia geëindigd is. ‘Na een mislukte reddingspoging van Muis groeien de problemen van de 15-jarige Komtgoed in rap tempo. Een ruzie op straat escaleert en hij belandt in de klauwen van het justitieel apparaat. Jeugddetentie en een pleeggezin volgen. Terwijl zijn problemen groeien, lijkt er maar één weg om nog iets van zijn leven te maken..,’ aldus Videoland.

Idee van Achmed Akkabi

De miniserie is het idee van acteur en creatief producent Achmed Akkabi, die in Mocro Maffia de rol van de Paus speelt. Het script is geschreven door Akkabi, Kevin Boitelle, Mustafa Duygulu en Martin van Steijn. De regie is gedaan door Aaron van Valen en de productie is in handen van Fiction Valley.

‘Komtgoed’ ook is seizoen 3

Het derde seizoen van Mocro Maffia gaat verder waar de miniserie stopt en het personage ‘Komtgoed’ is ook te zien in het nieuwe seizoen.

Check de trailer hieronder:

Bron: AD, Videoland