Skip to main content

Carla Belluci, influencer en moeder van drie kinderen heeft zichzelf flink verwend afgelopen jaar met de kerstdagen, voor maar liefst een kleine €9000. Er ontstond grote ophef en dit jaar doet ze het dus anders.

De kinderen van Carla Belluci kregen namelijk vorig jaar geen kerstcadeautjes terwijl hun influencer mommy een kleine €9000 op zichzelf heeft gespendeerd. Hier een botoxje, daar een filler, nagels en haartjes laten doen, dat telt lekker op. Terwijl de kids niets, noppes, nada kregen. Haar kinderen zijn 13, 15, en 18 jaar oud en Carla vindt dat ze perfect zelf hun geld kunnen verdienen via sociale media.

Influencer spend €9000 aan zichzelf

Dit was niet de eerste keer dat de influencer krantenkoppen haalde. In 2019 had ze toegegeven een depressie vervalst te hebben in ruil voor een gratis neuscorrectie! Dus zoals je ziet is de vrouw niet helemaal bij d’r hoofd.

De influencer liet weten: “Het kan me niet schelen of mensen me verwend of egoistisch noemen, ik verdien mijn €9000 shopping spree. Kinderen verwennen met Kerst is fout! Ouders die hun kinderen verwennen met Kerstmis zijn hypocriet.

Ik ben een geweldige moeder en ik gebruik COVID Kerst als een levensles. Ik wil dat mijn kinderen sociale media sterren worden. Door geen cadeautjes te geven dit jaar leer ik ze om zelf hun geld te verdienen. Lockdown heeft me zo gestressed dat ik mezelf moet verwennen. Ik heb altijd mooie dingen voor mijn kinderen gekocht voor Kerstmis afgelopen jaren maar nu is het mommy-time. Dus volgens haar is ze helemaal niet egoistisch maar leert ze haar kinderen levenslessen.

Dit jaar anders: 15K voor kids

Dit jaar is het echter helemaal anders. Het nieuws was zo groot in de media, met een enorme impact op haar kids. Ze wil 15.000 pond aan haar kinderen spenderen nadat haar kids gepest werden op school door de viral:

“Ik vind het heerlijk om weer een nieuwe moeder te zijn. Omdat ik wat ouder ben, waardeer ik het deze keer echt. Het heeft me dit jaar nog meer opgewonden gemaakt voor Kerstmis, het hebben van een jonge baby in huis brengt de magie echt tot leven. Ik heb een budget van minimaal £ 15.000 – er waren tijden dat ik echt moeite had om zelfs maar mijn kinderen te eten te geven, dus ik wil dit jaar echt speciaal maken nu ik kan.”

Hieronder beelden van Carla en de kids:

Carla Bellucci
https://www.instagram.com/p/CLUFBOCjz3d/ https://www.instagram.com/p/CXTWwsDt05V/

Bron: Twitter Instagram, The Sun, Youtube, Skoften

Leave a Reply