Skip to main content

Er is veel commotie rond een video die Gio op zijn YouTube heeft geplaatst omdat de moeder van Gio zou hebben uitgehaald naar Jade Anna. In de video geeft de familie Latooy cadeautjes aan elkaar met daarbij persoonlijke gedichten. Het gedicht dat de moeder van Gio heeft geschreven voor Lynn zou volgens velen vol zitten met steken naar Jade Anna.

Gedicht van de moeder van Gio

In de vlog van Gio die inmiddels veel is bekeken en zorgt voor veel commotie, geeft de familie Latooy kerstcadeaus aan elkaar met daarbij persoonlijke gedichten. Het gedicht van de moeder van Gio aan Lynn is als volgt:

“Lieve Lynn, ik zal het niet te lang houden, want zolang ken ik je nog niet. Maar lieve Lynn, wat ben jij een verademing. Zo open, gezellig, sociaal, geïnteresseerd en familiair. Je bent ook nog eens mooi, maar vooral verzorgend en lief voor Gio Latooy. Hij heeft zichzelf teruggevonden en is weer de Giovanni die hij echt is. Je bent lief, gevoelig en sociaal. Jullie voelen elkaar goed aan. Niet de hele dagen op de telefoon, maar tijd voor de mensen om je heen”.

Volgens velen op het internet zijn dit sneren naar Jade Anna. Ze eindigt het gedicht als volgt: “Je staat met beide benen op de grond, hebt je eigen zaakjes voor elkaar, bent lekker nuchter en heerlijk. Dat is toch heerlijk”.

Influencer haalt keihard uit naar Gio en zijn familie

TikTok influencer Lynne Boelens heeft een video geplaatst waarin ze uithaalt naar Gio en zijn familie. Die video is inmiddels 26.000 keer geliket en er wordt massaal onder de video gereageerd. Ze vertelt in haar TikTok video: “Ik moet echt wat kwijt want mijn hele for you page zit er vol mee. Het feit dat Gio’s f*****g familie gedichten schrijft met shade naar Jade laat wel zien hoe blij Jade mag zijn dat ze weg is uit die familie. Die moeder zat nog helemaal te janken, het is uit. Oh we gaan Jade echt missen en nu naar Lynn na een paar maanden een gedicht schrijven waarin je vertelt hoe blij je bent. Je zit nooit op je telefoon, Gio zit de hele dag met die camera in haar smoel. Daar word ik echt pissig van”.

Veel mensen zijn het eens met Lynne. Iemand schrijft: “Shade gooien naar jade maar het wel oké vinden dat jouw volwassen zoon met een kind van 14 gaat, hou op met mij a.u.b. 😂 Wat een grap die familie” “Dacht ik de enige was die dit ook opviel, ik bedoel, Jade haar telefoon is haar werk, net zoals Gio zijn camera” “Die familie heeft geen fatsoen, dat was al duidelijk toen ze destijds die relatie tussen Gio (20) en Jade (14 + fangirl) aanmoedigden 🤢” “Jade is hun allang vergeten en zij hebben het er in elk gedicht over 🫠 triest” en iemand anders schrijft: “Ik deel dit gevoel zo erg haha. Dit is toch niet normaal 🥲”.

Gio heeft nog niet gereageerd op alle commotie.

Bekijk hier de beelden

@lynnos #teamjade #fyp ♬ original sound – Lynne Boelens

Bron: Instagram, YouTube, Shownieuws