Skip to main content

Monica Geuze verklapt dat ze aan het daten is met een man uit het buitenland. Ze kreeg recent te horen dat hij een geslachtsziekte zou hebben overgehouden nadat ze samen het bed hebben gedeeld. Ze heeft zelf geen klachten, maar vindt het vreselijk voor de man.

Monica Geuze deelt heftig verhaal over date met man

Ze vertelt in de podcast Geuze & Gorgels aan haar beste vriend Kaj Gorgels dat ze druk aan het daten is met een man uit het buitenland. Monica vertelt dat ze recent een vervelend telefoontje van hem kreeg. Haar Engelssprekende date belde en vertelde het volgende: “Hij zegt: nou, ik heb sinds dit weekend last van klachten bij mijn geslachtsdeel.”

SOA?

Ze vertelt in de podcast dat zij de oorzaak is van zijn klachten: “Zes weken daarvoor heb ik onbeschermd het bed gedeeld met iemand anders. En ik dacht gelijk: “Vreselijk, dat kan dan van die persoon komen. Dan heb ik het en nu heeft hij van mij een soa. Dat is echt vreselijk” Ze heeft zelf geen last van klachten.

Het bleek echter mee te vallen na een soa test: “Toen ging hij naar de huisarts en bleek het gewoon een irritatie te zijn. Het was na een week weg. Nou, ik heb echt gewoon 24 uur in blinde paniek geleefd.”

Monica grijpt eerder naar de fles

Onlangs liet Kaj Gorgels weten dat hij zich zorgen maakt om Monica. Ze zou meer structuur in haar leven willen. Ze vindt dat ze dat ze te veel naar feestjes gaat en eerder naar de fles grijpt. Kaj vindt het fijn om te horen dat Monica anders wil gaan leven: “Ik ben blij dat je in 2024 anders gaat leven. Ik dacht bij mezelf: die vrouw valt nog eens een keer om.”

Volgens Kaj is alcohol niet het enige waar Monica op moet letten: “Ik weet ook hoe jouw slaappatronen zijn. Die zijn ook niet best. En ik weet dat je veel op TikTok zit. Dus ik dacht: dat is best een giftige cocktail.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Geuze & Gorgels, RTL Boulevard, Tonny Media