Skip to main content

Monica Geuze bespreekt de meest verschillende onderwerpen en onthult veel over zichzelf in haar podcast Geuze & Gorgels met Kaj. Onlangs besprak ze een pikant onderwerp, namelijk zin krijgen in ‘de daad’, en wat ze eist van haar bed-partner.

Monica Geuze doet pikante onthulling

Kaj en Monica hebben het over pikante berichtjes sturen naar je partner in een relatie. Monica onthult dat zij daar heel erg opgewonden van kan raken. Op dat moment vereist ze wel snel actie van haar partner, anders komt ze zelf in actie.

Als ik zin heb..

Ze zegt dat haar prioriteit in een relatie op zich niet de daad is, behalve dus als zij er heel veel zin in krijgt. Dan “moet het gewoon gebeuren” en kan ze zich simpelweg niet inhouden. Monica is te ongeduldig en kan niet wachten op haar partner “tegen de tijd dat mijn partner thuis is ben ik al klaar.”

Kaj kan niet geloven wat hij hoort en vraagt of ze dat meent. Monica antwoordt daar lachend positief op “ik kan me gewoon echt niet inhouden als ik er zin in heb, dan heeft dat op dat moment gewoon zware prioriteit. Dan wacht ik niet op diegene door wie ik er zin in kreeg.”

Bekijk hier de onthulling, beelden en meer over Monica’s liefdesleven:

Via IG, Spotify, Tiktok, Beeld: Videstill FHM, Monica IG