Skip to main content

Monica Geuze is op social media vrij open over haar behandelingen aan de haar lichaam. Dit keert gaat ze iets verder en deelt ze weer een nieuw ritueel wat ze heeft.

Vagina stomen

“Ik lig eventjes mijn vajayjay te laten stomen, hoe is jullie donderdagochtend?”, schrijft de influencer in haar verhaal met een foto waar een kleed over zich heen heeft. Een vaginala stoming is niets nieuws. In meerdere culturen is dit een eeuwenoude traditie.

Er wordt een pot met warme kruideninfusie klaargemaakt waardoor de stoom op de vagina wordt ingewerkt.

Implantaten

Monica Geuze is vooral bekend om haar openhartigheid over haar persoonlijke leven en haar eerlijke en ongefilterde stijl. Ze heeft er nooit en geheim van gemaakt dat ze aan haar voorgevel heeft gesleuteld.

Eerder liet zij haar borstimplantaten verwijderen. Ze liet weten niet meer tevreden zijn over het resultaat. De influencers moest twee operaties ondergaan. Geuze deelt dit met haar volgers omdat ze wilt dat de taboes over het veranderen van je lichaam moet worden doorbroken.

Einde van een tijdperk

Dit jaar besloot ze ook een punt achter haar YouTube carriére te zetten. Ze zat niet meer lekker in haar vel en in relatie met Robbert. Acht jaar lang konden volgers meegenieten van haar privéleven. Inmiddels heeft ze een imperium opgebouwd en kan je haar echt benoemen tot een zakenvrouw. Het werd lastig om alle ballen hoog te houden.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @Monicageuze

Leave a Reply