Skip to main content

Monica Geuze is al een tijdje vrijgezel na haar breuk met vriend Robbert, maar er zijn nu beelden opgedoken waarop Monica te zien is met haar ex. De dm van juice channel is ontploft vanwege de beelden.

Monica Geuze samen met haar ex Robbert

De dm van juice channel is ontploft omdat Monica Geuze een foto deelden samen met haar ex Robbert en haar dochter bij Het Winterparadijs. Ze schrijven: “Veel volgers denken dat ze weer samen zijn, maar wij betwijfelen het. To be continued”. Het is dus niet zeker wat het delen van de foto betekent. Een volger deelt het volgende met Juice channel: “Ik denk zelf van niet, ze is altijd open geweest erover dat Robbert Zara – Lizzy gewoon nog ziet”. Daarop reageert het kanaal met: “Klopt inderdaad”.

Monica Geuze emotioneel vanwege ex Robbert

Onlangs vertelde Monica in de podcast Geuze en Gorgels dat het zien van haar ex-vriend toch lastiger is dan ze had gedacht. “Rob, mijn ex, kwam langs om Zara-Lizzy naar school te brengen en ik vond het toch ineens heel moeilijk”, laat ze weten.  “Wel heel tof dat hij dat gewoon nog doet en dat hij nog gewoon de tijd voor haar neemt”, zegt Kaj. Hij is benieuwd waarom ze zo emotioneel werd.

“Nou, ik had hem best wel lang niet gezien, en geur kan natuurlijk ook heel veel doen. Ik gaf hem een knuffel en het voelde vertrouwd en Zara-Lizzy was helemaal blij”, geeft de influencer aan. “We zijn ook gewoon goed, dus dan vind je het ook leuk om elkaar te zien en ga je een beetje bijkletsen”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juice channel, Beeld: BSR Agency