Skip to main content

Diederik Gommers heeft een verzoek aan Monica Geuze en Kaj Gorgels. Hij roept de twee op om niet meer over roken te praten in hun podcast. De influencer reageert op zijn TikTok video maar dat werd haar niet in dank afgenomen.

Verzoek

Gommers doet een verzoek naar Geuze.

“Ik ben hier omdat ik jullie hulp nodig heb. Ik ga eerlijk zijn. Ik vind jullie oprecht leuke mensen en ben stiekem wel een beetje fan van jullie podcast. Ik zie alleen meerdere podcast fragmenten over roken en vapen. Ook al noemen jullie dit alleen, dit inspireert anderen om ook te vapen.” 

Voor de views?

“Jullie hebben bijna alleen al 5 miljoen likes op dit account en ik kan me niet voorstellen dat jullie het gezicht willen zijn van de dodelijke tabaksindustrie en jullie volgers verslaafd willen maken. Daarom sla ik alarm, omdat ik wil voorkomen dat al die volgers later op de intensive care liggen omdat ze ernstig ziek zijn. Ik ben hier niet om met mijn vinger te wijzen, maar vraag je vanuit mijn hart: ‘gaan jullie voor views of voor gezondheid?’

Onder vuur

Monica Geuze reageert op de video met een arrogante houding. Ze doet er heel luchtig en lacherig over. Haar volgers zijn hier niet van gediend en gaan los onder de video. “Ik had iets anders verwacht van je”, laat een volger weten. “Ben je echt zo kortzichtig”, reageert een andere kijker boos.

Veel volgers onder de video vinden het een goede oproep van Diederik Gommers en zijn het met hem eens. Ze wordt vooral onvolwassen genoemd en hoopt haar achterban dat ze hier goed over ga nadenken.

Bekijk de beelden hier:

@monicageuze

#duet met @Artsen Slaan Alarm #artsenslaanalarm OMG, blijkbaar zitten er echt geen vitamientjes in🤦‍♀️

♬ original sound – Artsen Slaan Alarm

Bron: @monicageuze

Leave a Reply