Skip to main content

Monica Geuze heeft een pikant verhaal gedeeld met de wereld. In haar succesvolle podcast “Geuze & Gorgels” doet ze een onthulling over haar ex. Deze deed op een gegeven moment zijn broek uit en zij kon maar niet geloven wat ze zag.

Ex Monica Geuze heeft tatoeage van haar op kuit

Hij heeft namelijk een tatoeage van haarzelf op zijn lichaam gezet. Ze vertelt in haar podcast het volgende: “Ik heb een keer een ex gehad, die kwam thuis met: kijk eens. Die trok zijn broek uit en die had een portret van mijn gezicht op zijn kuit gezet”. Ze wil niet vertellen om welke ex het gaat. Ze vertelt het volgende aan Kaj Gorgels met wie ze de podcast maakt: “Ik kom hem zo nu en dan nog wel eens tegen. En dat is best wel awkward, want ik was laatst op Curaçao en daar was deze ex ook. En we zijn best wel goed met elkaar. (…) Hij liep daar in zijn korte broekje en toen zei een vriendin van mij: ‘Ik zie je gewoon lopen op die boot net. (…) Jouw ex liep daar met zo groot jouw kop op zijn kuit“.

Monica Geuze vind tatoeage intens

Ze vertelt dat ze het intens vindt dat er iemand is die voor altijd met haar gezicht op zijn been loopt: “Die loopt gewoon voor altijd met mijn gezicht op zijn been”. Kaj Gorgels vertelt vervolgens dat hij ook een tatoeage heeft gezet vanuit liefde: “Ik heb ook uit liefde een tatoeage laten zetten, namelijk de initialen van mijn vriendin (Jessie Jazz Vuijk)”. Monica bekijkt de tatoeage van Kaj en schrikt: “Oh, mijn god. Zo. Oh, mijn hemel. Ik vind dit echt heel heftig. Ik schrik me gewoon rot”.

Exen Monica Geuze

Monica heeft drie ex-vriendjes die bekend zijn bij het grote publiek. Allereerst natuurlijk Lil Kleine, dat was in 2016 voorbij. Daarna had ze een relatie met profvoetballer Lars Veldwijk en kregen ze samen een dochter. Haar meest recente ex is Robbert Kroese en daar is sinds het begin van 2023 niet meer mee samen. Om welke ex het gaat, is niet bekend.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat, Podcast: Geuze & Gorgels