Skip to main content

Monica Geuze vermaakt haar volgers zo nu en dan met pikante fotoshoot, zoals voor FHM of beelden in bikini. Maar nu heeft ze hoopvol nieuws voor alle volgers die méér willen zien van haar. Ze overweegt een pikant Only F betaalaccount te openen.

Monica Geuze overweegt Only F account

Monica onthult in haar podcast Geuze en Gorgels dat ze het geen gek idee vindt om meer inkomen te genereren met haar volgers. “Soms denk ik echt: zal ik op Only Fans gaan? Een jaar keihard mijn achterste verkopen en dan gewoon de ballen met z’n allen. Dan zie je me nergens meer hoor. Soms denk ik echt: waarom zou ik het niet doen?” 

Pikante content

Kaj Gorgels weet zeker dat dit een succes zal gaan worden “Ik denk dat jij zo godsgruwelijk veel geld kan binnenharken.” Monica vertelt over haar eerdere pikante fotoshoots: “Ik heb ook weleens een kinky shoot gedaan voor de FHM. En dan denk ik: ja, dat was allemaal maar gratis te zien. Ik kan het ook allemaal achter een betaalmuurtje gooien.” Monica zegt echter ook dat ze het lastig vindt om te doen: “Er is toch die ethische grens. Dat denk ik dan.” 

Tattoo ex

Eerder deed Monica een onthulling over een ex en hoe ze een tattoo van zichzelf bij hem aantrof: “Ik heb een keer een ex gehad, die kwam thuis met: ‘kijk eens.’ Die trok zijn broek uit en die had een portret van mijn gezicht op zijn kuit gezet. Dat is best wel awkward, want ik was laatst op Curaçao en daar was deze ex ook. En we zijn best wel goed met elkaar.”

Bekijk hier de onthulling en pikante beelden van Monica: