Skip to main content

Monica Geuze heeft kleding besteld bij Kim Kardashian die in het echt toch best wel klein uit zijn gevallen. Zo bestelde ze een slipje die zo dun is dat ze haar schaamstreek maar net of juist net niet kan bedekken.

Monica Geuze toont mini slip

Monica laat het stukje katoen zien bij Geuze & Gorgels’ “Ik heb even wat strings besteld, bij mijn girl Kim Kardashian”. Ze heeft het mini slipje in handen en kan niet geloven hoe klein het is. Ze grapt tegen Kaj: “Dit is toch gewoon een cl*tbeschermer. Dit is toch niet normaal zo klein?!” Kaj grapt dat die van haar niet eens beschermd kan worden met dit ding.

“Té klein”

Het ding blijkt een kleine extra ruimte aan de binnenkant te hebben waar haar vinger in past. Ze grapt dat de stof ook zo dun is dat ze een hoogtepunt kan bereiken door er op te stimuleren zonder het uit te trekken. “Het lijkt ook net een soort Halloweenmutsje” 

Monica maakte deze week bekend dat zij The Bachelor gaat presenteren, nadat ze in een teaser de indruk wekte zelf mee te gaan doen. Dat zorgde voor een anti climax bij fans: Sophie Ousri laat weten: “Ik voel me echt genaaid”, en andere fans reageren met “Mijn dag is nu verpest”. Ook teksten als “Verdomme Monica”, “helaas”, “geprankt” zijn te lezen.

Bekijk hier de beelden

@geuzeengorgels_

Mo heeft haar Halloween kostuum alvast klaar. Thanks to @Kim Kardashian & @SKIMS 🦹‍♂️🦹S3E40- Wat een deceptie #geuzeengorgelspodcast #geuzeengorgels #kajgorgels #monicageuze #tonnymedia

♬ origineel geluid – Monica & Kaj

Meer van Monica

Via Tiktok, IG Monica,