Skip to main content

Monica Geuze had haar appartement in Vinkeveen al een tijdje te koop staan: sinds 2021 probeerde ze het te verkopen. Dat is nu gelukt, voor een flink bedrag ook, maar ze zou minder winst overhouden dan gehoopt.

Monica Geuze verkoopt woning in Vinkeveen

Het gaat om de woning die ze kocht samen met ex Lars Veldwijk. De vraagprijs was eerst 695.000 euro maar zakte naar 648.000 euro. Nu is de woning verkocht voor 610.000 euro, zo zocht Bekende Buren uit. Monica kocht de woning 2018 voor 550.000 euro met hypotheek voor hetzelfde bedrag plus een hypotheek van haar eigen BV van 60.000 euro. 

Weinig winst

De verkoop bracht volgens de site een winst van € 40.000 op, 20K minder dan verwacht, na aftrek van de twee hypotheken, maar het bedrag is lager dan verwacht. Door bijkomende kosten zoals makelaarscourtage verder zal het bedrag minder worden.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 157 vierkante meter en bevat een grote woonkamer met open haard, twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en een gigantisch dakterras.

Vooral de keuken is luxe en voorzien van meerdere inbouw apparatuur. Er is verder een eetkamer met openslaande deuren en het dakterras is maar liefst 156 vierkante meter.

Bekijk hier de beelden van Monica in de woning:

Bron, beeld: Bekende Buren, Pure Luxe, YT