Skip to main content

Monica Geuze is al enige tijd vrijgezel na haar breuk met ex-vriend Robbert. Eerder werd ze ook gespot met Rijk Hofman en leek ze het ook gezellig met hem te hebben. Nu komt ze Robbert weer tegen en dat wekte toch enige emotie op.

Emotioneel

In een nieuwe aflevering van Geuze en Gorgels onthult Monica dat zien van haar ex-vriend toch lastiger is dan ze had gedacht. “Rob, mijn ex, kwam langs om Zara-Lizzy naar school te brengen en ik vond het toch ineens heel moeilijk”, laat ze weten.  “Wel heel tof dat hij dat gewoon nog doet en dat hij nog gewoon de tijd voor haar neemt”, zegt Kaj. Hij is benieuwd waarom ze zo emotioneel werd.

“Nou, ik had hem best wel lang niet gezien, en geur kan natuurlijk ook heel veel doen. Ik gaf hem een knuffel en het voelde vertrouwd en Zara-Lizzy was helemaal blij”, geeft de influencer aan. “We zijn ook gewoon goed, dus dan vind je het ook leuk om elkaar te zien en ga je een beetje bijkletsen. Ik kan er nu wel echt van balen dat het niet gelukt is tussen ons”

Breuk

Begin dit jaar liet Monica Geuze weten dat ze vrijgezel is. Robbert en zij hebben een punt achter de relatie gezien na ruim twee jaar. De twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Shownieuws

Leave a Reply