Skip to main content

In de documentaire André Hazes – The Next Chapter is André open over zijn relatie met Monique Westenberg. Tijdens zijn relatiepauze moest Monique van André wel single blijven. Waarom? “Ik ben heel jaloers” onthult André.

André en Monique hebben een latrelatie en wonen niet samen

André en Monique hebben een latrelatie. Hij vertelt in zijn documentaire dat hij het had begrepen als Monique na al zijn affaires niet meer met hem verder wilde: “Ik had het wel begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het“. Toen het uit was tussen de twee kwam hij erachter dat Monqiue app-contact had met iemand: “Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique app-contact had met iemand. Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist, zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen“.

André woont twee dagen in de week bij Monique

André woont twee dagen in de week bij Monique en de rest van de week woont hij in Wilnis. Hij vertelt: “In mijn vriendenkring noemen ze mijn relatie echt Champions League“. Hij vindt het fijn dat hij zijn eigen plekje heeft: “Ik ben dan de maandag en dinsdag bij jullie en dat vind ik superlekker, maar ik vind een eigen plekje ook chill.” Monique vertelt in de docu dat ze tevreden is: “Ik heb dat andersom ook. Vrouwen die zeggen: Wat lekker voor je, dat je hem niet de hele dag binnen hebt. Weet je wat het is? Als ik nu iemand nieuw zou leren kennen, zou ik ook niet gelijk samenwonen. Dan wil ik ook die persoon eerst goed leren kennen. Dat is nu ook zo.

Met welke man had Monique contact?

Er wordt niet bekend gemaakt met welke man Monique contact had tijdens de relatiebreuk. Het juicekanaal RealityFBI schreef er het volgende over: “Bij Monique kom je niet zomaar met tag en al op haar stories En ook is ze pas sinds gisteren DJ Billy The Kit gaan volgen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Videoland, DenD