Skip to main content

Monique Westenberg heeft een pikant geheim online onthult. Ze wil op deze manier laten weten dat de leeftijd van André maar een getal is. Hij vierde namelijk zijn 30ste verjaardag en Monique had een groot feest georganiseerd en heeft een pikante tekst geschreven bij een video van het verjaardagsfeest.

Monique Westenberg deelt onthullend bericht

Monique plaatst op Instagram de volgende opvallende tekst bij een video van André’s 30ste verjaardag: “Dirty Thirty!! Al hoeft hij daar niet dat getalletje voor aan te tikken 😉 Wat een gezellige avond met allemaal lieve mensen, eten om je vingers bij af te likken en waanzinnig mooie aangeklede tafels en ruimte!” Op de video is te zien dat zijn verjaardag uitbundig is gevierd. Veel vrienden, familie waren aanwezig en ook zijn producers zoals Billy Dans. Het is in ieder geval geen klein feest geweest zoals het eruit ziet op de video.

Veel reacties op het pikante bericht van Monique Westenberg

Er wordt volop gereageerd op de video van Monique. Een volger schrijft: “Lekker klein gevierd hoor😂” “En dan die mafklapper met die zonnebril.😂😂 Lui die zijn alle werkelijkheid voorbij!!” en iemand anders schrijft: “Triest”. Velen feliciteren Andre natuurlijk ook: “Congrats dre🎉” “Gefeliciteerd, ziet er supergezellig uit.🥳”.

Pikant interview André

Monique hint met haar tekst dus dat het op s**sueel gebied goed gaat tussen de twee, en dat André dus haar behoeften op dat gebied al voor zijn 30ste naar tevredenheid kon vervullen, maar daar hebben ze eerder wel mee geworsteld.

Onlangs vertelde André in een interview namelijk dat hij na dag negen op het schrijfkamp van zijn nieuwe album zijn s**suele behoeftes té groot werden, dus was hij tussendoor op en neer gereden naar de liefde van zijn leven: Monique om het met haar te doen.”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws