Skip to main content

Monique Westenberg heeft nieuwe foto’s op haar Instagram-account geplaatst. Veel van haar volgers zijn verbaasd omdat ze zich afvragen wat Monique met haar gezicht heeft gedaan.

Monique Westenberg krijgt gemende reacties op foto

Monique schrijft op Instagram dat ze is verrast door haar vriendinnen vanwege ‘belated birthday dinner’. Ze schrijft: “Gisteren werd ik door deze drie schatjes verrast met een belated Birthday dinner! Echt heerlijk gegeten en weer zo veel gelachen samen ❤️. Nu echt weer even normaal gaan doen met eten, want de afgelopen maanden ging echt alles in het mondje wat lekker was 😋. Doen jullie aan goede voornemens? Ik eigenlijk niet alleen zitten m’n broeken strak en dan is het tijd om weer even pas op de plaat te maken!”.

Er wordt volop gereageerd onder haar foto: ” Tuurlijk was het een verassing 😂 Was er ook een spontane dresscode? En een fotograaf? Wat toevallig dat alles weer zo mooi is afgestemd. Lak en zwart…🙄” “Wat ben je toch lelijk!!! “Waarom je gezicht zo bewerkt? Je bent jezelf niet op de foto .” Er zijn ook veel volgers die het voor Monique opnemen: “Respect voor jou, een sterke vrouw die haar gezin bij elkaar houdt ❤️🔥” “Negatieve reacties, zijn altijd gebaseerd op jaloezie!🙌” “Zijn deze opmerkingen nu echt nodig? Dit soort opmerkingen maken is pas lelijk….” en iemand anders schrijft: “En ja hoor we gaan gewoon weer lekker verder met haar afzeiken… toon eens een beetje respect naar anderen! Zij mag plaatsen wat ze wil en staat het je niet aan kijk eerst even in de spiegel! Ik heb namelijk wel respect voor haar en haar gezin!”

Sarah van Soelen haalt uit naar Monique

Onlangs zou Sarah van Soelen hebben uitgehaald naar Monique In een TikTok-video. In de video deelt Sarah hoe ze een van haar favoriete gerechten maakt “Vandaag ga ik butter chicken maken”, deelt ze in een video. “Jullie hebben geluk, want mijn opa en oma zijn er dol op. Dus laten we dat klaarmaken.”

Voordat Sarah begint met koken, kan ze het niet laten om nog een sneer uit te delen aan Monique Westenberg. :En de vrouwen die mij stiekem tóch bekijken en volgen: misschien kan je dit namaken en krijgt je vent eindelijk iets lekkers te eten”. Hoewel Sarah geen namen noemt, is het voor haar volgers al snel duidelijk dat de opmerking gericht is op Monique. Onder het filmpje grapt iemand: “André heeft morgen butter chicken op tafel.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD