Zo ziet ‘het mooiste meisje ter wereld’ er nu op haar 19e uit!

mooiste meisje ter wereld

Op 6-jarige leeftijd werd Thylane Blondeau verkozen tot het mooiste meisje ter wereld. Haar foto ging viral en veel mensen waren diep onder de indruk. De Française, die nu 19 jaar is, heeft dus nogal wat waar te maken als het aankomt op haar uiterlijk. En of dat haar lukt..? Bekijk de foto’s onderaan dit artikel en oordeel zelf!

Als je verkozen wordt tot ‘mooiste meisje ter wereld’, ziet je toekomst er behoorlijk rooskleurig uit. Dat geldt zeker voor de nu 19-jarige Thylane; niet alleen is ze succesvol model, ze stond in 2019 zelfs op nummer één op de schoonheidlijst van TC Candler.

4 miljoen volgers op Instagram

Daarnaast heeft de brunette nu bijna 4 miljoen volgers op Instagram en lijkt ze het bijzonder goed voor elkaar te hebben. Zo deelt ze veel tropische vakantiefoto’s en is ze meer dan eens te zien in jurken waar een pittig prijskaartje aanhangt.

Extreme schoonheid

Thylane is dus nog steeds een schoonheid en zo denken haar volgers er ook over. ‘Extreme schoonheid en zo elegant’, schrijft iemand. Een ander reageert onder een foto van het model: ‘Jij bent een droomvrouw, ik kan niet geloven dat je écht bent.’ En nog een fan vraagt zich af: ‘Ik kan niet wachten om je als twintiger te zien! Pure schoonheid!’

Bekijk het ‘mooiste meisje ter wereld’ Thylane op onderstaande foto’s:

Bron: Instagram

Lees ook: