Skip to main content

Yvonne deelt pikante juice over Najib Amhali. Als we haar spionnen moeten geloven zou zijn minnares een baan hebben gekregen. Daar zou het overige personeel van Najib niet blij mee zijn beweert Yvonne.

Najib Amhali biedt minnares baan aan

Yvonne meldt: “Wie het ook al jaren bont maakt is onze Najib Amhali”. Hij zou al jaren vreemd gaan met verschillende dames die hij tegenkomt bij zijn eigen Cocaine Anonymous meetings. Hij zou vanaf 2021 een affaire hebben met een cliënte van hem uit Haarlem, die hij minstens 1x per week zou zien en dan niet om te puzzelen, zeg maar”.

De vrouw van Najib zou er in 2022 achter zij gekomen dat haar man allemaal parkeerboetes had in Haarlem. Yvonne: “Dan schrok hij en verbrak hij het contact voor een week ofzo om haar vervolgens de week erop weer 18+ foto’s te sturen en weer af te willen spreken. Vorig jaar kwam deze minnares erachter dat hij nóg een minnares had uit zijn eigen CA meetings. Dat heb ik toen ook gepost in de Spionnen-appgroep die ik toen had.’ Volgens Yvonne Coldeweijer bleven ze elkaar toch nog zien.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne vertelt dat Najib bang was dat de juice van Yvonne groot zou worden opgepakt. Afgelopen jaar deelde ze namelijk in haar Spionnen-appgroep allerlei juice over Najib. Aangezien dat het een Telegram-groep was die aanzienlijk minder mensen bereikt is het toen goed afgelopen voor Najib. Dit keer heeft Yvonne het op haar Instagram geplaatst waar ze meer dan 800K volgers heeft. Yvonne schrijft: “Blijkbaar heeft het hem er niet van weerhouden om verder te gaan met deze praktijken. Maar zelfs je minnares een baan aanbieden…dat is pas echt disrespect naar je vrouw toe”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD Roddelpraat