Is Naomy de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?! Manager reageert!

Rico Verhoeven bokst zaterdag tegen Hesdy Gerges, maar is opnieuw in het nieuws na een gerucht over een mogelijke nieuwe vriendin. Het zou gaan om fitness model Naomy van Beem.

Naomy van Beem

Dit meldt Weekend op basis van bronnen. Naomy zou namelijk afgelopen week meermaals vanuit Rico’s eigen gym en keuken filmpjes op haar Instagramstories hebben gezet.

Een buurtbewoner van Rico heeft haar ook gespot en meldt aan Weekend: ‘Haar witte auto staat wel vaker voor de deur bij Rico, deze week zelfs meer dagen. Het ziet ernaar uit dat zij daar tegenwoordig ook slaapt.’

De 31-jarige Naomy is naast fitness model ook ondernemer en moeder. Daar laat ze op o.a. Instagram alles van zien. Op Insta is te zien dat Naomy een echte fitgirl is en regelmatig haar fitte body in uitdagende poses aan de wereld showt. Ze heeft als personal trainer haar eigen bedrijf, dat NVB Hustle Hard heet.

Rico Verhoeven geruchten

Sinds de relatie breuk van Rico met Jacky Duchenne zijn er meerdere geruchten verschenen. O.a. Gaby Blaaser en Yolanthe werden genoemd, maar Rico heeft alle geruchten stellig ontkend.

Hij zei onlangs: “Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer”

Naomy nieuwe vriendin van Rico?

Rico’s manager heeft inmiddels gereageerd op dit nieuwe geruchten en er klopt volgens hem niets van. “Rico heeft geen relatie en is daar op dit moment ook helemaal niet mee bezig”

Bekijk beelden van de knappe Naomy hieronder:

Bron: Weekend, Instagram