Skip to main content

De afgelopen dagen was de wereld in rep en roer door de 5-jarige Rayan die in een put was gevallen. En na zijn bevrijding is komen te overlijden. Lil Kleine deelde via Instagram dat hij de uitvaart van de jongen wilt betalen. Acteur Nasrdin haalt uit naar hem.

Nasrdin reageert

Eerder waren al gedeelde meningen over de oprechtheid van Lil Kleine zijn verzoek om de uitvaart te betalen. Nasrdin heeft nu met een goed idee te komen.

“Hey Lil’ Kleine, super genereus van je dat je de uitvaart van Rayan wilt betalen. Waarschijnlijk is dat niet meer nodig als ik zo de berichten hoor. Maar weet je, nu je aangeeft iets te willen beteken, is het misschien een idee om te kijken hoe een ongeluk als deze voorkomen had kunnen worden. En het antwoord daarop is vrij simpel: goeie waterputten bouwen op plekken waar het hoognodig is.”, schrijft hij in zijn verhaal.

Hij komt met het idee of Lil Kleine zijn netwerk en vermogen kan gebruiken om een waterputten-project te starten. Zelf heeft hij nog niet gereageerd op zijn verzoek.

Bekijk de post hier

Bron: Instagram @nasrdin_dchar / @fawrynotsawry

Leave a Reply