Nasrdin Dchar post foto met hakken aan: Veel ophef, Fawry reageert

Nasrdin Dachar is een bekende en gevierde Nederlandse acteur. Hij postte een aantal foto’s van een fotoshoot door Vogue. In een van de outfits draagt hij hoge stiletto pumps en dat zorgt voor heel wat reacties. Vooral omdat hij uitgesproken moslim is en een Marokkaanse achtergrond heeft, zorgt zijn schoenkeuze voor heftige discussies.

Boze reacties

Veel mensen lijken erg verontwaardigd over het feit dat Nasrdin hakken aan heeft en dat ook nog laat zien. Hij deed de fotoshoot ter promotie van zijn nieuwste film “Faithfully Yours”. Onder de post van de shoot zegt men onder andere dat “te ver gaat”, “troep is” en “dit alleen maar doet voor het geld en de aandacht.

Fawry komt op voor Nasrdin

Farja, beter bekend als Fawry, heeft zelf ook een islamitische achtergrond. Hij komt op voor Nasrdin en zegt het volgende: “Wat een zieke wereld leven we in dat een man op hakken zo erg een ding is… Please educate yourself of hou lekker je mond!”. Op deze story reageert een volger van Fawry: “Denk dat het vooral gaat om islamitische achtergrond. En als dit niet mag volgens het geloof dan zal dit iets zijn tussen hem en Allah…”. Deze reactie repost Fawry op zijn story met de tekst: “Precies tussen hem en Allah en niet tussen hem en de rest van Nederland. Wellicht moeten mensen eerst naar hun zelf kijken en wat ze zelf allemaal doen voordat ze een man op hakken bekritiseren, Good job @nasrdin_dchar”

Bron: Instagram