mike swigunski uebmz9k8ztg unsplash1 scaled 1

23-jarige Nederlandse opgepakt op Filipijnen voor "Extreme groeps*ks"

Net binnenfeb 18 2023, 18:35
Een 23-jarige Nederlandse toeriste zit vast op de Filipijnen. Ze wordt verdacht van het hebben van onzedelijk gedrag in het bijzijn van kinderen.
De dame is met een paar andere westerse vakantiegangers opgepakt op een resort. De burgemeester maakte een melding bij de politie. Zij kwamen direct in actie.
Onder de mensen waren onder andere een Duitse arts en een Duitse politieagent. De Nederlandse is van beroep serveerster.

23-jarige Nederlandse gearresteerd

De groep toeristen zou seksuele handelingen hebben verricht op een plek die ook bereikbaar en in het zicht van jonge kinderen was. Ze deden dit bij de Sunset Bar van het Siargao Blue Resort. Voor de duidelijkheid: de toeristen mochten eigenlijk helemaal niet bij die bar of op het resort komen, want ze waren daar geen gasten.
Volgens bronnen reageerden andere gasten super beledigd op de handelingen. Er schijnt zelfs iemand gewond te zijn geraakt. Het meisje rende geschrokken weg, viel en had toen een snee in haar hoofd.
De Nederlandse ambassade ontving tot nu toe nog geen verzoek om bijstand van de 23-jarige. Gelukkig vindt de burgemeester niet dat de opgepakte toeristen representatief zijn voor alle toeristen.
Om wat voor handelingen het precies gaat wordt niet echt genoemd in het nieuwsbericht. Wel staat in de titel dat het gaat om groepsseks.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Telegraaf, Unsplash