toerist

Toerist maakt 'grappige' foto maar gaat volledig mis! Belandt in het ziekenhuis!

Net binnenjul 20 2022, 9:07
Een grap van een Australische toerist, heeft volledig averechts voor hem gewerkt. Hij denkt de volgende keer wel twee keer na voordat hij zo een stunt uithaalt.

Volledig mis

De Australische Isaac Power spendeerde zijn vakantie op Bali. Het leek hem een goed idee om zijn Facebook vrienden op de hoogte te houden, hoe leuk hij het heeft. De toerist deelde een foto waarop hij water drinkt uit een slang, die wordt vastgehouden door een standbeeld boven het zwembad van zijn gehuurde villa. Het liep volledig mis.

Belandt in het ziekenhuis

De 'grappige' stunt werd gevolgd door een foto waar hij in een ziekenhuis bed ligt en wordt behandeld door medisch personeel. "Shout-out aan dokter Ari, hij leeft nog.", wordt er bij de foto geschreven. De toerist heeft er niet bij geschreven wat hem mankeerde, maar de Facebook-leden hebben een vermoeden.

Bali-buik

Meerdere mensen verklaren dat het de zogenoemde, 'Bali-belly' heet. “Vast zijn eerste keer op Bali. Want dit doe je gewoon niet!”,schreef iemand. Een ander schrijft, "Allemaal leuk en grappig, totdat je jezelf onders" . Een vrouw deelt haar ervaring over haar zoon. Die zou dit grapje ook hebben uitgehaald en lag dagenlang doodziek in bed.
Bali-belly zou worden veroorzaakt door water of voedsel dat wordt geconsumeerd waarin bacteriën, virussen of andere ziekteverwekkers in zitten. Dit kan leiden tot buikkrampen, overgeven, diarree en pijn. Dit zou het geval zijn bij Isaac Power, toen hij zijn grap uithaalde.

Bekijk de beelden hier

fb 1024x576
Bron: Clint