Nouri reageert emotioneel op toptransfer Donny van de Beek. 'Alles komt naar boven' (Video)

Net binnensep 03 2020, 12:08
Gisteren was het dan eindelijk zo ver: de toptransfer van Donny van de Beek. Ajax en Manchester United bereikten een akkoord over de transfer van de 23-jarige voetballer. En dit is niet alleen een speciaal moment voor Donny zelf, ook boezemvriend Abdelhak Nouri is geraakt en reageert emotioneel.
Dat vertelt de vader van Appie Nouri aan NOS. 'Abdelhak reageerde blij. Als hij de naam of stem van Donny hoort, worden zijn ogen groot en kijkt hij gelijk op' , vertelt vader Mohammed, terwijl hij naast zijn zoon zit. 'Hij hoort alles. Je staat op de luidspreker. Hij weet precies wat je vertelt en waar het over gaat. Dat hoeven wij hem niet te zeggen'.

Blij en emotioneel tegelijk

Toen Donny hoorde dat de transfer officieel was, vertelde hij het fantastische nieuws meteen aan de familie Nouri. 'Hij was ook emotioneel, dat zag je direct. Je ziet het aan zijn gezichtsuitdrukking. Maar wij ook. We zijn blij en emotioneel tegelijk. Alles komt naar boven. Donny en Abdelhak zijn boezemvrienden. Echte vriendschap is het' , vertelt vader Mohammed.
En echte vriendschap is het zeker. Appie Nouri en Donny van de Beek zijn al vrienden van jongs af aan. Zo voetbalden ze samen in de jeugdelftallen van Ajax en vierden ze dikke successen samen.

Rugnummer 34

Maar ook buiten het veld zijn de twee dikke maatjes en komen ze vaak bij elkaar over de vloer. Vooral Donny komt ontzettend graag langs bij de familie Nouri en heeft een goede band met Mohammed. "Donny heeft mij gebeld" , vertelt Appie's vader. "Hij vroeg of ik het goed vond dat hij met rugnummer 34 gaat spelen. En ik heb gezegd dat hij dat moet doen. Ik kan daar alleen maar trots op zijn. Het is een mooi gebaar, super bijzonder voor ons."

Bekijk een video van de twee vrienden hieronder:

Bron: NOS, YouTube

Lees ook: