Beelden opgedoken van ruzie tussen Neymar en model in hotelkamer

Net binnenjun 06 2019, 9:20
Neymar kreeg afgelopen week een aanklacht aan zijn broek van het Braziliaanse model Najila Trindade Mendes de Souza, wie hij afgelopen mei in een hotel in Parijs verkracht zou hebben. Op internet gaat nu een filmpje rond waarop te zien is hoe de twee ruzie krijgen.
Neymar ontkende al snel dat hij Trindade Mendes verkracht zou hebben, door Whatsapp gesprekken
te tonen waarop te zien was dat ze hem verleid had met pikante beelden. Volgens de aanvaller van Paris Saint-Germain is hij er dan ook ingeluisd.
Op de opgedoken beelden lijken de twee het eerst gezellig te hebben en hoor je duidelijk zoengeluiden. Ineens slaat de sfeer echter totaal om, waarbij de vrouw Neymar als eerst begint te slaan. De video is stiekem opgenomen door de vrouw, maar lijken in haar nadeel te spreken.
Na 39 seconden is de eerste klap te horen, waarop Neymar reageert met: "Nee, nee, ga me niet slaan." Hierop zegt het model: “Nee, je gaat mij slaan, niet? Ga je me slaan?” Daarna staat ze op en begint op hem in te meppen. “Ik ga je wel slaan. Weet je waarom? Omdat je me gisteren hebt geslagen. Je hebt me alleen gelaten."
In een interview met het BRaziliaanse SBT vertelde Trindade Mendes: “Ik ben naar Parijs afgereisd omdat het mijn droom was om een seksuele relatie met hem te hebben. Hij was echter opgefokt en werd gewelddadig toen ik hem vroeg om een condoom te gebruiken. Daarna gebruikte hij zijn kracht. Terwijl hij bezig was, bleef hij hard op mijn billen slaan.”
“Hij dwong mij om seks zonder condoom te hebben. Hij praatte helemaal niet. Toen hij eenmaal vertrokken was, besefte ik hoe stom hij was geweest, hoe hij mij verkracht had en dat ik er vanwege mijn trauma's niet goed op kon reageren.” De politie zou een foto in handen hebben waarop te zien is hoe ze onder de blauwe plekken zit.
Neymar's vader heeft tegen TV Récord op het verhaal gereageerd: “Ik denk niet dat ik mijn zoon hoef te verdedigen. De beelden spreken voor zich. Het is duidelijk dat deze video bedoeld was als montage. Deze video bewijst alleen maar dat Neymar is aangevallen. Zij veroorzaakte agressie zodat hij zich wel moest verweren. Hij had al snel door dat het allemaal een montage was.”
“De beelden spreken toch voor zich?”, vervolgt Neymar senior. “Het is een montage en iedereen heeft het nu door. Toen hij de kamer binnenkwam, stond de camera al aan. Het zou goed voor ons en het onderzoek zijn als de complete video het licht ziet. Daar is de politie nu mee bezig.”

Bekijk de beelden van de ruzie tussen Neymar en het model hier: