screenshot 2 4 2023 12 36 56

Besloten feest Gillis vakantiepark loopt volledig uit de hand: "Jongen van 14 en geestelijk beperkte in elkaar geslagen" (beeld)

Net binnenmrt 17 2023, 12:28
Een besloten feest op een vakantiepark van Peter Gillis liep volledig uit de hand volgens een Facebook oproep van een vrouw die daar was. Met haar hele gezin en aanhang was ze naar een feestweekend, maar het feest liep op heftige mishandeling uit.
In de Facebook post zegt de vrouw dat ze met haar hele gezin op het besloten feest van de camping was. Je kwam er alleen als je een polsbandje had dat hoorde bij het huisje op het park waar je verbleef.

Besloten feest loopt uit de hand

Toen ze met haar gezin langs een groep mensen moest, lieten ze haar zoon van 14 die er als laatste langs moest niet door. De grote groep mensen begonnen zich vijandig te gedragen, gooide wijn over de moeder en voor dat ze het wist lag haar 14-jarige zoon op de grond en sloegen en trapten anderen op hem in.
Zijn vader sprong ertussen, maar werd ook snel tegen de grond gewerkt. De geestelijk beperkte oom van de 14-jarige, de broer van de vrouw, lukte het wel zijn neefje tussen de vechtende mensen weg te trekken. Maar ook hij ving rake plekken toen hij ertussen kwam.
Toen uiteindelijk de beveiliging eraan kwam, was veel van het kwaad al geschied. Gekneusde ribben, zwellingen, blauwe plekken en een tripje naar de spoedeisende hulp, is wat ze overhielden aan de feestavond.

Getuigen gezocht

Volgens de vrouw en haar getuigen waren er camera's aanwezig op de plek waar het gevecht plaatsvond. Peter en Mark Gillis, die beiden aanwezig geweest zouden zijn, ontkenden dit. De vader en zoon beweerden dat de agressievelingen van buiten het park kwamen en dat er geen camerabeelden beschikbaar zouden zijn.
De vrouw doet daarom een oproep op Facebook om getuigen van het voorval te vinden. Zij zegt dat ze camera's heeft zien hangen en dus zeker weet dat er beelden zijn. Ook wijst ze erop dat iedereen die aanwezig was een polsbandje van de camping moest hebben. Omdat het een besloten feest was, zouden het volgens haar geen mensen van buitenaf geweest zijn.

Bekijk de beelden hieronder:

screenshot 2 4 2023 12 13 27
screenshot 2 4 2023 12 13 47
screenshot 2 4 2023 12 13 37
Bron: Instagram