screenshot 8 2 2023 13 22 57

Peter Gillis dumpt berg afval bij gasten in voortuin! (Beelden) Kijkers gaan Los!

Net binnenjan 05 2023, 13:43
Peter Gillis staat al niet per se bekend om zijn gastvriendelijkheid, maar dit slaat echt alles. In een fragment van zijn televisie programma geeft hij zijn werknemers een opdracht. Hij is ontevreden over hoe vaak ze langsgaan om te kijken of de vakantiegangers op de camping hun huisje netjes houden. Hij zegt dat hij zelf grove maatregelen nam, als dat niet gebeurde.

Parken van Peter

De parken van Gillis staan bekend om de erbarmelijke omstandigheden waarin de gasten vaak moeten verblijven. Door vele negatieve recensies zijn de parken regelmatig in het nieuws. De huisjes op de parken zijn volgens gasten vaak vies, kapot, achterstallig onderhouden en ook nog eens onveilig.

"Flikkerde het zo in de voortuin"

Volgens Peter doen zijn werknemers het n iet goed, omdat een vakantieplaats in troep is achtergelaten. Zo zouden ze meer langs moeten gaan en rondjes moeten maken over het park om in de gaten te houden dat de gasten het netjes houden. Zelf zegt hij in het fragment tegen zijn werknemers hoe hij vroeger omging met gasten die troep achterlieten in hun vakantiehuisje. "Ik laadde het (de achtergebleven troep) dan op in het karretje en ik reed naar die mensen thuis en dan flikkerde ik het zo in hun voortuin."

Reactie kijkers

Het fragment krijgt een hoop reacties van volgers en kijkers van het programma. "Asociaal volk trekt asociaal volk aan", zegt iemand. "Goed dat jij zelf ook een keer iets doet in plaats van alleen maar commanderen", zegt een ander.

Bekijk het fragment hieronder:

screenshot 8 2 2023 13 40 56 1024x492
screenshot 8 2 2023 13 41 26 1024x506
Bron: Instagram
"}])