screenshot 04 08 2022 19 06 04

Bibi gooit Waylon huis uit! Barst in tranen uit (Video)

Net binnenfeb 04 2022, 18:40
Bibi Breijman heeft in een emotionele vlog Waylon's bedrog en de bevalling van haar tweede kindje besproken. Ze heeft Waylon uit huis gegooid na de onthulling.

Bibi gooit Waylon huis uit

De vlogster vertelt o.a. hoe ze er achter kwam en reageerde: “Dan pleur je iemand het huis uit, maar dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet.” Waylon mocht weer terugkomen, de woning zou namelijk op naam van Waylon staan.
Bib vertelt verder: “Ik heb zelf voor deze man gekozen. Ik weet dat het een aparte is, dat is gewoon zo. Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter. Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt.”

Yvonne

Bibi over de media en juice kanalen: ”Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes.”
Ze haalt uit naar Yvonne en noemt haar liefdesdrama's : “Als je zelf heel erg gekwetst bent door mannen in het leven: dat begrijp ik, maar dit blijft mijn situatie.”
Bibi onthult verder nog details over haar woning die ze zelf had gekocht en over de stalker die haar leven moeilijk maakte. ”Er is geen ruimte meer voor haat, enkel nog voor knuffels”

Bekijk haar hele verhaal hieronder