Complotdenkers gaan los na 'bizar gebaar' Georgina Verbaan in Op1

Net binnensep 25 2020, 8:45
Complotdenkers gaan los op Twitter, nadat een kijker van Op1 Georgina Verbaan 'betrapte' op een bizar gebaar, op het moment dat het gesprek over de coronamaatregelen ging. Georgina heeft inmiddels op de ophef gereageerd.
In het programma was onder meer Tim Douwsma, een van de groep die met de #IKDOENIETMEERMEE -actie mee deed maar dit later weer introk. Een kijker van het praatprogramma plaatste woensdagavond een fragment met daarin het bewuste moment op Twitter, met de tekst: “DE SMERIGE NPO ONTMASKERD! Aanval op Tim Douwsma bij OP1 was GEPLAND! Georgina Verbaan seint richting Xander van der Wulp, dat hij moet beginnen over het feit dat Famke Louise geld had ontvangen van het RIVM!”
De Tweet kreeg veel bijval van andere kijkers, waarbij een iemand opmerkt: "We mogen aannemen dat er nog veel meer BN-ers en influencers zijn omgekocht om deze corona leugen te propaganderen."
Georgina Verbaan zelf is zich van geen kwaad bewust. De actrice schrijft: “Lieve mensen, ik weet niet wat ik daar deed. Echt geen idee, haha, maar ik was in elk geval niet aan het seinen. Ik stond best wel uit die avond.” Later vervolgt ze: “Volgens mij had ik net handcrème op en maakte ik gewoon een random beweging met mijn ingevette vingers. Mijn ADHD doet ook gewoon maar wat meestal.”
Haar verklaring gaat er bij de complotdenkers niet in. "Bullshit je maakte het geld gebaar", merkt een iemand op, en een ander: "Kan geen logische reden bedenken waarom zij op dat moment zo'n gebaar zou maken. Met dat lachje er ook nog bij."

Check de discussie van de complotdenkers over het moment van Georgina Verbaan in Op1 hier:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron & beeld: Shownieuws, Twitter