screenshot 2022 07 14 165432

Burenruzie loopt vreselijk uit de hand: Vrouw met hamer op hoofd geslagen

Net binnenfeb 14 2022, 17:04
In een aflevering van Mr. Frank Visser is te zien dat een stel al sinds 2003 ruzie heeft met de buurman. Frank Visser heeft beide partijen een contactverbod opgelegd, omdat de ruzie inmiddels zo intens was dat de relatie niet viel te herstellen. Dit contactverbod blijkt echter niet gewerkt te hebben. Onlangs kwam de vrouw de buurman namelijk tegen in de supermarkt, waarna zij met een hamer op haar hoofd werd geslagen.

Mr Frank Visser

Vanwege (dieren)mishandeling, geluidsoverlast, vernieling en treiterijen werden de troepen van het SBS6 programma Mr. Frank Visser ingeschakeld. Hoewel het contactverbod dat hij invoerde de buren tijdelijk uit elkaar hield, was dit niet het geval toen de vrouw van het echtpaar de buurman vorige maand tegenkwam in de supermarkt. De twee kregen vrijwel meteen ruzie, waarbij de man de vrouw zelfs met een hamer op haar hoofd geslagen zou hebben.

Burenruzie

Na het incident werd de buurman aangehouden door de politie. Hij zit momenteel nog steeds opgesloten op verdenking van poging doodslag/zware mishandeling. Als gevolg van het incident is het stel naar de rechter gestapt. Ze wilden koste wat het kost een straatverbod. De buurman stelde tijdens de zitting echter dat een straatverbod niet nodig zou zijn. Hij is namelijk bereid te verhuizen als hij daar wat meer tijd voor krijgt. De rechter is toch voor een straatverbod gegaan.
Zo stelde de rechter: ''De ernst van het incident, de gevolgen daarvan voor eiseres en de hiervoor genoemde omstandigheden, waaronder de langdurig verstoorde relatie en de rol van [gedaagde] daarin, maken echter dat het straatverbod gerechtvaardigd en noodzakelijk is”.

Bekijk de aflevering

Video:

Mr. Frank Visser

Dit is overigens niet de eerste keer dat een burenruzie die te zien was in Mr. Frank Visser, volledig escaleert. Bekijk de video hieronder voor een andere keer waarbij het compleet uit de hand liep.
Bron: AD Beeld: Youtube