Dave Roelvink breekt zijn gloednieuwe gebit! 'Kijk die tand gap' (Video)

Net binnensep 01 2020, 12:11
Het zit Dave Roelvink niet erg mee. De realityster heeft net flink geïnvesteerd in een nieuw gebit, maar hij heeft nu al een tand gebroken. En dat niet alleen, hij heeft ook nog iets te lang onder de zonnebank gelegen.
'Ik ben verbrand onder de zonnebank' , vertelt Dave in een video op de Instagram van vriend en influencer Dutch Performante. 'Ik ben zo rood als een tomaat!' Alsof dat nog niet genoeg is, is er óók nog eens een stuk van zijn voortand afgebroken. En daar moet zijn vriend ontzettend om lachen.

'Hij kan wel huilen!'

'Dave, laat je tand eens zien' , zegt Chahid - echte naam van Dutch Performante - terwijl hij zijn vriend filmt. Als Dave zijn kapotte gebit showt, barst Chahid in lachen uit. 'Die gast, hij kan wel huilen!' , roept hij uit.

Dave laat facings plaatsen

Voor zijn voortand was afgebroken, had Dave in Turkije nieuwe facings laten plaatsen. Daaronder zitten zijn eigen afgeslepen tanden. De realityster zorgde voor veel hilarische reacties op Instagram, toen hij een video deelde van zijn 'eigen' gebit voor de facings. 'Nou mensen, het moment is daar. Ik ga mijn tanden doen. Ik heb mijn tanden al een tijdje geleden gedaan, de bovenkant, alleen de onderkant nog niet. Ik heb dus veel kleurverschil, dus we gaan de boel even recht beuken' , vertelde hij.
Betekent dit een retourtje Turkije voor Dave?

Bekijk de video van Dutch Performante hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: