dave roelvink vriendin 2

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn uit elkaar, Ze reageren "Geen ruzie"

Net binnendec 27 2023, 15:10
Heftig privé nieuws van Dave Roelink en vriendin Jazzlyn. Ze zijn uit elkaar! Het ex koppel heeft via een statement gereageerd op de breuk, ze schrijven o.a. dat ze geen ruzie zouden hebben en voor hun zoon zullen zorgen.

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn uit elkaar

Dave meldt: "Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten te stoppen met onze relatie. Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben. Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft want mijn ouders zijn vroeger ook puur mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren."

Zoontje

Dave Roelvink zegt dat hij samen met ex vriendin Jazzlyn voor hun zoontje zal zorgen. Ze hebben een zoontje genaamd Dean, die dit jaar zijn tweede verjaardag vierde. "We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling. Ik focus mij in deze moeilijke periode op onze zoon en mijn familie."

Heftige periode

Dave zat zoals bekend dit jaar in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, dit jaar vanwege een drank- en drugsverslaving. Ook werd bekend dat een beruchte jacuzzi zaak werd heropend dit jaar. Een dame beschuldigde Dave jaren geleden: "Er bleek die nacht, zonder dat ik het wist, allerlei filmpjes met mobiele telefoons te zijn gemaakt. Terwijl ik in de jacuzzi door Dave was gevraagd seksuele handelingen bij hem te verrichten waren zijn vrienden komen aansluipen en hadden stiekem filmpjes gemaakt.'

Bekijk hier de post en meer info in de video's:

reality fbi 3267100957660426466 576x1024
Via Instagram, Shownieuws