screenshot 15 09 2023 19 18 59

Dave Roelvink's vader Dries reageert op vreemdgaan geruchten Dave! (Video)

Algemeenjun 15 2023, 16:01
Eerder dit jaar gingen er veel geruchten rond dat Dave Roelvink mogelijk zou zijn vreemdgegaan en zijn vriendin Jazzlyn zou hebben bedrogen. Dries Roelvink heeft nu gereageerd op deze verhalen over zijn zoon.
Dries zegt in Weekend dat hij niet geloofd in de geruchten: "Geruchten zeggen mij niks. Ik heb Dave in drie jaar enorm zien veranderen. Vooral omdat hij niet meer drinkt." Dave maakte inderdaad bekend dat hij was afgekickt van drank en drugs.
Dries meent dat Dave zijn gezicht echt niet in de steek zou laten vallen, volgens hem is zijn zoon juist een goede vader: "Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is. Hij is echt een leuke vader. Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan. Ik kan me dat niet voorstellen"
Yvonne Coldeweijer kwam in juli met het nieuws dat er juice rond ging over Dave: "Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Er gaan helaas echt dingen over hem rond." Ze kon echter niet concreet zijn door te weinig bewijs van haar spionnen: "Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen"

Bekijk hier de video

vignet yvonnedave