screenshot 23 08 2023 12 12 33

Ex-familievriendin van de Meilandjes Caroline ontmaskert hun geheimen! "Alle narigheid"

Algemeenjun 23 2023, 10:02
De ex-familievriendin van de Meialndjes familie, Caroline van Eeden, gaat in een onthullend boek de geheimen van de familie ontmaskeren.

Ex-familievriendin Meilandjes

Ze heeft naar eigen zeggen veel narigheid aan de Meilandjes overgehouden. Caroline heeft haar vertrek bij Chateau Meiland stil gehouden maar gaat nu haar verhaal doen. De schrijfster van het boek in Story: ,,Ze hebben haar bestempeld als geldbeluste opportuniste, lui, ouderwets en zelfs als een instabiel individu. De overweldigende hoeveelheid negatieve publicatie heeft een enorme tol geëist van haar mentale gezondheid.”

Caroline ontmaskert geheimen

,,En alsof dat nog niet genoeg was, is bij haar ook posttraumatische stressstoornis (PTSS) vastgesteld. Volgens haar behandelend artsen heeft ze deze stoornis ontwikkeld als gevolg van alle narigheid met de familie Meiland. Dat mensen voor wie je altijd klaar hebt gestaan je dit aandoen, is voor mij amper voor te stellen…”
"Er zijn periodes geweest dat Caroline zich thuis opsloot omdat ze de moed niet had om naar buiten te gaan. Zo onrechtvaardig wat haar allemaal door hen is aangedaan, dat is mij als schrijfster van haar boek meer dan duidelijk geworden.”
Caroline: " De familie Meiland heeft me zo vaak een geldwolf genoemd in de afgelopen jaren, dat ik je nu al wil vertellen dat ik mijn vergoeding volledig wil schenken aan Kika, de Voedselbank en de Dierenbescherming. Het enige wat ik wil is dat ik weer de oude Caroline kan zijn en dat ik me niet meer hoef te verbergen omdat ik me zo schaam voor alles wat er over mij wordt gezegd en geschreven. Ik wil leven."

Bekijk hier de video voor alle info

screenshot 23 08 2023 12 15 53 1024x607
Via IG, Shownieuws, DenD