rose bertram

Rose Bertram trakteert op topfitte lichaam in bikini

Algemeenjun 09 2023, 7:21
Rose Bertram is model en moet in topvorm zijn. Dit blijkt want, ze ziet er fantastisch uit in haar bikini. Ze deelt dit dan ook graag met haar volgers.

Topfitte lichaam

Dit keer gaat Rose Bertram voor een pikante fotoshoot - wat ze wel vaker doet - in haar kledingkast. Ze is moeder van twee kinderen, maar daar is niets van terug te zien. Het model is aan het uitpakken en graait er nog even een pikante bikini uit.
rose bertram

Mbappé

Bertram weet steeds te verschijnen op de juicekanalen. Eerder werd ze gelinkt aan Mbappé en Leonardi Di Caprio. De roddels zouden veel invloed hebben met haar mentale gezondheid. Ze ontkende de geruchten dan ook. Maar tijdens een White Party in The Hamptons werd ze vlakbij de voetballer gespot en zouden ze het gezellig hebben, volgens bronnen.

Breuk

Het model maakte vorig jaar, de breuk met Gregory van der Wiel bekend in een interview. De twee hebben samen twee kinderen. Ook hierover kwamen geruchten over uit, wat de reden zou zijn. "Er is te veel gebeurd. Ik denk dat we uit elkaar zijn gegroeid en ieder zijn eigen pad moet bewandelen", liet van der Wiel weten. Een verzoening zit er dus niet in.

Bekijk hier de video

image 3 585x1024
Bron: Kijk.nl, Roddelpraat