3395305 bsr agency

Def Rhymz (53) overleden

Net binnenmrt 24 , 21:57
Treurig nieuws gaat rond over Def Rhymz. Meerdere bronnen melden nu dat de altijd vrolijke, legendarische entertainer en rapper bekend van hits Doekoe en Schudden is overleden. Op 53-jarige leeftijd.

Def Rhymz overleden

Rotterdam rap legend U-Niq heeft het nieuws naar buiten gebracht over zijn goede vriend "Mijn broer je bent gaan rusten. We will always love you man." Ook o.a. radio dj Patrick Kicken heeft een bericht naar buiten gebracht en het slechte nieuws bevestigd "Een van de meest sympathieke rappers van Nederland is niet meer.. Def Rhymz (Schudden, Doekoe). Zijn hartproblemen zijn hem fataal geworden, hij werd maar 53 jaar. Rest in peace homie" .

Donor hart

Def Rhymz onthulde een paar maanden geleden zélf heftig nieuws : hij bleek al drie keer aan zijn hart te zijn geopereerd. Hij wachtte op een donor hart en zijn hart was aangesloten op een apparaat dat er voor zorgt dat zijn hart blijft kloppen. De motor in zijn hart werd aangesloten op het apparaat dat draait op een batterij die zijn hart onder controle hield.
Mocht het apparaat een kwartier niet aan staan dan zou het het levensgevaarlijk voor Def worden. Def zei toen dat hij nog wel wekelijks optreedt met het apparaat. Hij had een gat in zijn buik en daar gaat een draad doorheen naar zijn hart voor zijn linker hartklep, die het niet meer goed doet.

Bekijk hier Def Rhymz die zijn hele verhaal vertelt, en de berichten:

https://axed.nl/def-rhymz-ik-was-bijna-dood-wacht-op-donor-hart-zonder-dit-kastje-stopt-mijn-hart/
"}])