Glee-ster Naya Rivera gebruikte laatste kracht om zoon te redden. Familie reageert (Video)

Net binnenjul 15 2020, 11:23
Gisteren werd het levenloze lichaam van Glee-actrice Naya Rivera aangetroffen bij Lake Piru in Californië. Nu de autopsie achter de rug is, maakt de politie bekend hoe de actrice om het leven is gekomen.
Naya werd sinds vorige week woensdag vermist, nadat ze ging varen met haar vierjarige zoontje Josey. Gisteren werd door Sherrif Bill Ayub de doodsoorzaak bekend gemaakt.

Tragisch ongeluk

Volgens het rapport was haar dood een 'tragisch ongeluk'. De actrice zou met haar zoontje zijn gaan zwemmen, waarna ze in een onderstroom terecht zijn gekomen. Daarom is zelfmoord volgens de politie uitgesloten.

In water verdwenen

Tijdens gesprekken met de politie, heeft haar zoontje verteld dat hij zijn moeder in het water zag verdwijnen. 'In de middag hebben we veel onderstromingen hier op het meer. Ze had waarschijnlijk nog net de energie om haar zoon in veiligheid te brengen, maar kon zichzelf niet meer redden' , vertelt de sherrif.

Enorm dankbaar

De familie van Naya laat weten enorm dankbaar te zijn voor alle steun van de afgelopen dagen. Ook vertellen ze erg verdrietig te zijn om het verlies, maar voelen ze zich ook gezegend om haar nalatenschap te kunnen eren: 'Naya was ontzettend getalenteerd, maar was vooral een geweldig mens en een fantastische moeder, dochter en zus. Onze dank gaat uit naar alle hulpverleners die met man en macht gezocht hebben naar haar lichaam', aldus de familie.

Bekijk de video hieronder voor meer info:

Bron: Grazia, YouTube