Dronken Nederlanders stelen Griekse bus en rijden naakt dansend rond!

Net binnenokt 10 2020, 11:05
Een groep Nederlanders is woensdagnacht flink losgegaan op het Griekse eiland Poros. Niet alleen crosten ze met een gestolen bus rondjes over het eiland, ze trokken ook nog eens hun kleren uit. Geniaal of ontzettend dom?
De groep, die bestond uit zo'n 10 tot 13 personen, besloot dat hun vakantie behoefte had aan een beetje adrenaline. Dus besloten ze om een openbare bus te stelen en rondjes te rijden over het eiland. Zónder kleding...

Feestgangers dansten naakt rond

Na een wilde rit, waarbij de feestgangers naakt in de bus dansten, eindigde het avontuur bij een klooster. De bewaker schrok zich rot en belde meteen de politie. Toen de partyanimals oog in oog kwamen te staan met de Griekse agenten, besloten ze via de ramen en deuren te ontsnappen.

Bestuurder werd aangehouden

De groep kwam er nog goed vanaf, want alleen de bestuurder werd aangehouden. Dat vertelt de Griekse politie aan het AD. 'Op grond van poging tot diefstal en onrechtmatig gebruik van een openbaar vervoermiddel' , laat de agent weten. De bestuurder gaat waarschijnlijk voorgeleid worden. Wonder boven wonder is de bus niet beschadigd.

Nederlanders en alcohol, dat levert soms gênante momenten op. Bekijk de onderstaande video voor een voorbeeld:

Bron: metronieuws, AD

Lees ook: