Duo gooit eigen schaamhaar in eten om niet te hoeven betalen (Video)

Net binnensep 01 2020, 13:24
Snel wegrennen, je op de wc verstoppen of ruzie zoeken; sommige mensen doen er alles aan om maar niet te hoeven betalen. Maar de mannen uit onderstaande video gaan wel héél erg ver en gebruikten hun eigen... schaamhaar.
De heren bestelden in een grill restaurant een vleesschotel voor zo'n 60 euro. Denk je nu: dat is wel erg duur voor twee personen, dan heb je gelijk; de vleesschotel is namelijk voor vier personen bedoeld. Toch wilde het duo per se dit gerecht bestellen, ondanks waarschuwingen van het personeel.

Walgelijke oplossing

Nadat ze klaar waren met eten, hadden ze duidelijk geen zin om de rekening te betalen. Maar daar bedachten ze een walgelijke oplossing voor: ze gooiden hun eigen schaamhaar over de laatste restjes vlees. Kots!

Klagen over schaamhaar

Toen de rekening kwam, klaagden de twee vervolgens over het 'onbekende' schaamhaar in hun eten. En ze kregen nog hun zin ook, want na een lange discussie met de manager, betaalden de mannen uiteindelijk maar 20 euro.
Helaas zag de manager onderstaande beelden te laat terug en waren de dieven al gevlogen. Gelukkig zullen komen ze niet helemaal ongestraft vanaf, want de video zal waarschijnlijk nog lange tijd rondgaan op internet.

Bekijk de bizarre beelden op onderstaande video:

Bron: YouTube